Vay Benim Playstation’uma

sony playstationSony, iddia edildiği gibi Türkiye’den tamamen çıkmayacak, kademeli olarak bizleri alıştıra alıştıra çıkacak. Ses sistemi ve TV kategorilerini “optimize” eden şirket, bir süre daha Türkiye’deki tüketicilere hizmet vermeye devam edecek.

PlayStation’a ne olacak? Sony’nin Türkiye’deki PlayStation işletmesi şu anda Sony Europe tarafından yönetilmektedir. Bildiğiniz gibi PlayStation modelleri, Türkiye’de resmi olarak piyasaya çıktıklarında Sony Euroasia Garantisi’nden yararlanıyor.

PlayStation, bir süre daha ithalatçı garantisiyle distribütörler tarafından satılmaya devam edecek. Sony Eurasia’nın televizyon ve ses sistemlerinin ötesinde, satış sonrası ve müşteri hizmetleri hizmetleri sunmaya devam edeceğini söylediler. 1 Nisan itibariyle PlayStation’a şarj olmaması söylendi. Toplantı bir veya iki gün içinde gerçekleşecek. %90 olasılıkla tüm ekip Türkiye pazarından çıkacaktır. Bir distribütör olacak, ancak diğer tüm faaliyetler duracak”. “Kampanya, Türkçe altyazı ve yerel fiyatlandırma olmayacak.”

Puan Verin!

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir