Yaşlanma Karşıtı Doğal Yağlar

Merhaba Sevgili Okuyucum,

Nasılsın?

Bugün sana soğuk sıkım yağlardan bahsetmek istiyorum. İzmir’de Bükaş diye bir firma var. Suna Dumankaya’nın tavsiyeleri üzerine firmayı bulmuştum. Size uzunca bir süredir kullandığım ve memnun kaldığım bu yağları nasıl kullanırız ve faydaları nelerdir bahsetmek istedim.

Öncelikle aldığım yağlar bunlar. Haftada 4 gece yüzümü düzenli temizledikten sonra bir gün nar çekirdeği, bir gün üzüm çekirdeği yağını cildime uyguluyorum;
Bir miktar pamuğun ya da parmakların ucuna yağı damlatarak göz çevresi hariç, yüzümüze sürüyoruz ve emmesini bekliyoruz. Daha sonra ılık su ile yıkayarak temizliyoruz. Tek şartımız var düzenli kullanmamız gerekiyor.
Faydaları;

  • Ciltte yaşlanmayı önlemek için serbest radikalleri savuşturur. Aynı zamanda güneş hasarı karşı koruma sağlar. 

Cildi sıkılaştırır. Cildin sıkılaştırılması için, kolajen üretimine yardımcı olur. Hücreleri doku hasarına karşı korur. Antioksidan özelliği sayesinde gözeneklerin tıkanmasını önler. Gözlerin altındaki morluklara ve koyu halkalara iyi gelir. Göz altı morluklarını ve göz altındaki koyu halkaları yok eder. Aknelere, sivilcelere ve deri iltihabına iyi gelir. Aynı zamanda egzama gibi cilt hastalıklarına karşı da fayda sağlar.

Puan Verin!

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir